Egyéb szolgáltatások

Sminkelés
Gyantázás
Fülbelövés
Masszázs
Tini kezelés
Arctisztító kezelések

Kozmetikai testkezelések

Kavitációs ultrahang, rádiófrekvenciával kombinálva

Egyedülálló, kombinált fogyasztás a maximális eredményért: kavitációs ultrahang, rádiófrekvencia és vákuumkezelés!
Kavitáció: vaskosabb zsírpárnák hatékony eltüntetése.

Rádiófrekvencia: cellulit, striák, megereszkedett bőr, ráncok kezelése, alakformálás, zsírbontás hatékonyságának, a vérellátás fokozásának céljából.

Oxionterápia

A testkezelés lényege az úgynevezett „ionfürdő. Ennek során egy kényelmes, negatívan ionizált oxigénnel telt “burokban” mindössze 30 percet kell eltöltened az eredményért. Az „ionfürdő” az egész testedre, közérzetedre, egészségedre jó hatással van. A kezelés során az ionok áthatolnak a bőrödön. Hatásukra semlegesítődnek a szövetekben megbújó méreganyagok.

Az eredmény: feszesebb bőr, gyorsabb fogyás, könnyű végtagok, jó közérzet.

Izomstimulációs és ingeráramos kezelés

Az ingeráramos fogyasztás hatásai:

  • kizárólag a zavaró zsírpárnákat tünteti el, más testrészre kevésbé hat – csak onnan fogyaszt, ahonnan Ön szeretné, és olyan problémás területekről tudja eltüntetni a zavaró zsírlerakódásokat, ahol a sport és a diéta hatástalan. A testtérfogat csökkenését főleg színtiszta zsír leadásával éri el.
    a kezdeti eredmények rövid időn belül jelentkeznek.
  • biztonságos – nem okoz egészségügyi problémát, a lebontott zsírt a szervezet maga üríti ki a nyirokrendszeren és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövet.
  • egészséges – hastájéki kezelésnél a készülék nemcsak a felszíni zsírpárnát, hanem a belek külső falára rakódott zsigeri zsírt is lebontja. A zsigeri zsírnak sokkal nagyobb az egészségügyi kockázata, mint a bőr alatti zsírpárnáknak, ezért a kezelés kifejezetten javasolt férfiaknak, illetve azoknak a nőknek, akik genetikailag hajlamosak a deréktájékra hízni. Ezen kívül a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulás érhető el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmok tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetből.
  • a bőr az ingeráramos bőrfeszesítő kezelésnek köszönhetően, a tapasztalatok szerint, a kúra végére nem ereszkedik meg, feszes marad és sima.

Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást. 4 órás tornának felel meg 1 alkalom kezelés!!! A készülék az egyik leghatékonyabb módszer a kilók és a narancsbőr elleni “harcban”.

A különböző programok beállításával, nemcsak fogyasztó, de rugalmasító kezeléseket is végezhetünk a kívánalmaknak, illetve a megoldandó problémáknak megfelelően.

Az alakformáló kezeléseknél átlagosan 10 alkalom (3-4 hét) után már több centiméterben mérhető változás tapasztalható. 1 alkalom 20 perc! Az izomzat tónusa javul, a bőr petyhüdtsége megszűnik, a zsírszövet mennyisége csökken.

Írjon nekünk!

1 + 11 =