Kozmetikai arckezelések

Microblading sminktetoválás

Microblading módszer alapja egy kis kézi eszköz, amivel a vékony szálakat elkészítik. A hagyományos tetoválógépekkel szemben ez sokkal vékonyabb vonalakat képes húzni, így a hatás még természetesebb. A rajzolt szálak végeredményben összeadódnak a saját szőrszálakkal, így igazán dús hatást kapunk. Sokszor a saját szőrszálakkal is össze szokták téveszteni a rajzolt szálakat.

Swiss Color sminktetoválás

A maradandó szépséghez, a valóban állandó, észrevétlenül vonzó sminkhez idötálló anyagok, bevált technológiák és képzett szakemberek szükségesek.
Ennek kereteit teremti meg az az átfogó kozmetikai koncepció,
melynek védjegye a Swiss Color.

Mikrodermabráziós arccsiszolás

A mikrodermabrázió (mélyhámlasztás), mint kezelési eljárás a bőr mechanikai, fizikai lecsiszolását, radírozását  jelenti. A mikrobráziós technika már az ókori  időkben is ismert volt, tehát jelentős múltra tekint vissza.  A mikrodermabráziós kezelés során a bőr felső hámrétegét, a felhámot mechanikai úton távolítjuk el. A mikrodermabráziós eljárás a gyakorlatban vákuum-elv alapján működik.

A bőrhöz érintve a mikrodermabráziós kezelőfejet, vákuum keletkezik, mely hatására a gyémántfej gyengéden, fájdalommentesen leradírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámréteget, melynek hatására “föllélegzik”, megújul a bőr. A mikrodermabrázió hatására a bőr üdébb, simább lesz. Az elhalt hámréteg eltávolítása után a különböző kozmetikumok háromszor olyan hatékonyan szívódnak be, mint korábban.

A minőségi készülékkel végzett gyémántfejes mikrodermabráziónak nincsenek hátrányai, csak előnyei:

 • Teljesen fájdalommentes
 • Gyengéd hámlasztás, irányított és egyenletes
 • Tökéletesen látható a hámlasztás mélysége
 • Tiszta, fertőzésektől mentes
 • Nincs szükség altatásra, nincs bőrpirosság és kérgesedés
 • Nincs veszélye, hogy egy kis kristálydarab a szembe kerülne
 • Nincs gyógyulási idő
 • A testen is alkalmazható
 • Nincs kémiai behatás

Hidrabráziós arccsiszolás

A hidrodabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt!
A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.
Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció manapság már egy széles körben elterjedt eljárás, mely során mikro csatornák nyílnak a sejtmembránok kettős foszfolipid rétegében. Az elektroporációs elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását és fizikailag is átrendeződnek, így megnyílnak a protein és aquagén csatornák, melyek elősegítik a hatóanyagok mélyebb felszívódását. Ezen csatornákon keresztül bejuttathatók a sejtekbe ionos, nem ionos, vízben illetve zsírban oldódó hatóanyagok molekulasúlytól függetlenül. Mivel a sejtek polaritása megfordul, így megakadályozza az elektrolízist és nem okoz pH változást. Az elektroporáció a hagyományos tűs mezoterápiának a non-invazív alternatívája, így az úgynevezett virtuális mezoterápia vagy tű nélküli mezoterápia egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Rádiófrekvenciás arcfeszesítés,bőrfeszesítés

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk „megereszkedik”.
A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától.

Oxy Life Plus

Az Oxy Life® készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Az arckezelés 4 lépése:

 • Vákuumos arcmasszázs
 • Hatóanyag-infúzió
 • Aromás oxigén-inhaláció
 • Felszíni oxigénes arczuhany

 A testkezelés
A kétdimenziós kötöszöveti masszázst egy speciális testkezelő hengeres kezelőfejjel végezzük. Az oxigéninfúzióval és a masszázzsal együtt pedig eredményesenkezelhetjük a cellulitot, a zsírpárnákat, a striákat, a felhalmozódott folyadékot. A gyengéd masszázs serkenti a vér és nyirokkeringést és javítja a fibroblasztok működését.

Ultrahangos bőrfeszesítés

Az ultrahanggal hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Az ultrahanggal vízben és zsírban oldódó vitaminokat is betudunk juttatni a bőrbe.

Hatásai a bőrre:

 • oxidáló hatására a szervezet kémiai reakciói felgyorsulnak
 • a sejthártya áteresztő képessége fokozódik
 • a bőr vízfelvevő képessége nő
 • az izom vérellátása fokozódik
 • hatóanyagokat juttat a bőrbe
 • regenerál

A kezelés előnyei:

 • teljesen fájdalom mentes
 • nincs áramérzet
 • nincs kellemetlen érzés
 • minden bőrön alkalmazható

Hydra Clean

A Hydraclean 30 perces mélytisztító kezelés.

A kezelés előnyei:

 • Mélytisztítás
 • Mély hidratálás
 • Növeli a ragyogást

Titkok a kezelés mögött:

 • Szabadalmaztatott hőkemény elektróda
  A gőz alternatívájaként ez az állítható, fűtött elektróda lehetővé teszi, hogy a speciális tisztító gélek mélyen behatoljanak a bőrbe.
 • Mélytisztító gélek
  Az univerzális minden bőrtípusra használható tisztítógélnek, mely szappanmentes,  antimikrobiális és hidratáló előnyei vannak.

Hydraderm

A Hydradermie kettős ionizációrós kezelés növeli a ragyogást, mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt.

A kezelés előnyei:

 • Növeli a ragyogást
 • Mélyen tisztít
 • Hidratál
 • Segíti a hatóanyagok mély behatolását

Titkok a kezelés mögött:

 • Személyre szabott kezelés:  A géleket kifejezetten az ügyfél igényei szerint választjuk ki.
 • Oxigénképzés: Az oxigénképződés növeli a ragyogást,sagít a bőr tisztulásában a baktériumok eltávolításában.
 • Masszázs: A pihentető masszázs lágyítja az arcvonásokat és fiatalítja a bőrt.

Dermaroller

A bőrproblémák hatékony kezeléséhez 0,5mm, 1mm, 1,5mm, 2mm-es tűhosszal kell végezni a kezelés, mivel a bőrproblémákat 0,5-2mm-es mélységben lehet igazán hatékonyan kezelni. Emellett a megfelelően megválasztott steril hatóanyagot is a megfelelő mélységbe kell juttatni, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A derma rolleres kezelés látszatra egyszerű, akár otthon is végezhető kezelésnek tűnhet, viszont 0,5mm feletti tűhossz felett otthoni alkalmazása veszélyes lehet, mivel a fertőzés kockázata mellett, a megfelelő derma roller tűméret, illetve a derma roller hatóanyagok helyes kiválasztása és alkalmazása miatt kizárólag kozmetikus, vagy orvos végezheti. Cégünk csak 0,5mm-1mm-1,5mm-2,0mm tűhosszúságban kínál dermarollereket normál és keskeny kivitelben.

Mi a Derma Roller, vagy más néven kollagén indukciós kezelés?

A derma rolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak.

1. Kollagén termelés
A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mivel a kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg.
Bár nincs külső látható jele károsodásnak, az eljárás során a kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.

A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.
A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól.
Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.

2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra.
A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos eredményt tudnának produkálni.
A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez. A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el.
Minőségi és kedvező árfekvésű kezdőkészlet vásárlásakor ingyenes tanfolyamot biztosítunk, így elsajátítható a szakszerű mezo hatóanyag ampullák kiválasztása és alkalmazása.

Látványos és tartós eredmény érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, narancsbőr, stria, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.

Thermage arcfeszesítés

A Thermage kezelés a bőrfeszesítés és kontúrjavítás biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. Teljes mértékben noninvazív, esztétikai beavatkozás – szike, injekció, műtéti komplikáció nélkül. Egyszeri alkalmat igényel, időtartama a kezelt terület nagyságától függően 20 perctől 2 óráig tart.

A Thermage feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagéntermelését is. Az egyetlen módszer, mely a rádiófrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. A beavatkozás 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény a kollagéntermelés beindulásának köszönhetően 6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően.

A hatása ezután éri el a maximális végeredményt, mely évekig látható.

IPL technológia

Az IPL (Intense Pulsed Light) nagy energia sűrűségű, lökésekben – villanásokban – leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. A széles spektrumú (400-1200 nm) fénnyel működő IPL technológia lehetővé teszi a bőr mélyebb területeire ható besugárzásokat.
A váltható lencse segítségével nemcsak szőrtelenítésre alkalmas, hanem más gyógyászati és esztétikai beavatkozáshoz is maradandó eredményt nyújt.
A kék lencsével minden bőrtípust biztonságosan és hatékonyan tudunk kezelni, ideértve:

 • a szőrtelenítést,
 • hajszálér-kezelést,
 • kollagén-növelést,
 • pigment-kezelést.

A narancs fénytartománnyal aknés és problémás bőrtüneteket tudunk kezelni.

Sok tekintetben a lézeres kezeléssel összehasonlítva (bőrrel és szőrtüszőkkel közölt energia nagysága, bőrkárosító hatás, szükséges kezelések száma, egyszeri kezelés időtartama, kezelés anyagi vonzata) a mérleg nyelve az IPL technológia felé billen.

LED lámpás fogfehérítés

Hogyan zajlik egy LED lámpás fogfehérítés?

 • a fogakat először professzionálisan megtisztítjuk
 • az érzékenyebb ínyt befedjük egy különleges védőanyaggal
 • ezután speciális fehérítő gélt kenünk a fogakra
 • a géllel bekent fogakat egy speciális LED fogfehérítő lámpával világítjuk meg, ami aktiválja a gél hatóanyagát
 • 15 perc múlva a gélt lemossuk a fogakról, majd a kívánt hatás eléréséig a folyamatot kétszer megismételjük.

MBE Synergica multicolor®

Hatóanyagok bőrbejuttatása és sejtaktiválás arc- és testkezelésekhez. A speciális hullámformájú elektromos stimuláció és a pulzáló többszínű fény kombinációja közvetlenül a sejtmembránra hat. Átmenetileg megváltoztatja a sejtek szerkezetét, így a hatóanyagok áthaladhatnak a sejtek között réseken és eljuthatnak a bőr legfontosabb rétegeiig.
A synergica multicolor kezeléseket gyümölcszselék alkalmazásával végezzük, melyek összetétele specifikusan az adott kezelésnek megfelelő, így a lehető leggyorsabban érjük el a legjobb eredményt.
Az elektromos stimuláció ezen felül gyógyító hatású is: növeli a sejtek anyagcseréjét, értágító hatású, és serkenti a mélyebb rétegek keringését. A pulzáló többszínű fény viszont a használt hullámhossztól függően tonizál, drenázst végez, és simítja a bőrszövetet.
A synergica multicolor az egyetlen készülék, mellyel élvezetes, eredeti és igen speciális kezelés végezhető, melynek során a friss gyümölcsökben levő vitaminokat közvetlenül a bőrbe juttatja.

* MBE- Olaszország

Pigmentfoltok, tetoválások eltávolítása Q-kapcsolt Nd-Yag lézerzel

A Q-kapcsolt Nd-Yag lézerrel hatékony megoldást tudunk nyújtani a nem kívánt tartós sminktetoválások (make-up tetoválás), ill. egyéb tetoválások és pigmentfoltok eltávolításában.

A kétféle hullámhossznak köszönhetően sötét és színes tetoválások egyaránt kiváló eredménnyel kezelhetőek, a Q kapcsolás pedig erőteljes és azonnali lézerenergiát juttat a bőrfelszín alá.

A fokozott energiasűrűségű fix fénynyaláb behatol a bőrfelszín alá mintegy 6 milliszekundum ideig és ott azonnal kölcsönhatásba lép a kromofórokkal (pigment tartalmú sejtekkel). A pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak. Ezek a felrobbant pigment darabkák a nyirokrendszerből például izzadás, illetve makrofágok emésztő tevékenysége által fognak távozni. A pigment egyre világosabbá válik és a végén fokozatosan eltűnik. Mivel a normál szövetekben az 1064 nm lézer fény nem nyelődik el, a sejtszerkezet sértetlen marad és nem lép fel semmiféle elváltozás.

Q-kapcsolt Nd-Yag lézerzel eltávolíthatók:

 • Kávészínű foltok, májfoltok, pigmentált elváltozások
 • Időskori pigmentfoltok és színelváltozások
 • Tetoválás – piros, sötét, barna, kávészín, kék és egyéb színek
 • Továbbá alkalmas különféle alakú szemöldök tetoválások, szélesítések, alakítások korrigálására, szájszeglet vonalának kialakítására, tartós tetoválások eltávolítására

Időtartam: A tényleges kezelést orvosi konzultáció és próbakezelés előzi meg. A kezelt területtől és elváltozástól függ, hogy hány alkalommal és milyen időközönként szükséges megis mételni a beavatkozást. Mellékhatás, szövődmény: Enyhe, égő fájdalom a kezelés helyén, amely néhány órával a Q:Yag lézeres beavatkozás után megszűnik. Ellenjavallat, kockázat: Aktív bőrgyulladás, fényérzékenységet okozó gyógyszerek, gyógynövények, táplálékkiegészítők rendszeres használata. Számoljon be rendszeresen szedett gyógyszereiről a Q:YAG lézereres kezelést végző orvosának! Gyógyulás: A kezelést követően rövid felépülési idővel kell számolnunk.

Dermio care

A speciális búra alatt vendégeink tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes (több millió szorosára ionizált), értékes levegőt, oxigént lélegeznek be.
A negatívan ionizált oxigén ionok elnyelődve a bőrben regenerálják, megfiatalítják sejtjeinket, fokozzák a vérkeringést, élettelivé varázsolják az arcot és a dekoltázst.
A kezeléssel speciális bőrproblémák is orvosolhatók, mint pl. az akne, rozácea, stresszes, gyulladásos bőrállapotok, stb.
A bőrfiatalító kúrákban önállóan is alkalmazzuk, de kiváló kiegészítője a növényi őssejtes kezelésünknek, vagy valamennyi exkluzív arcápolásnak, kúrának.

Írjon nekünk!

9 + 11 =