Ránctalanítás, arcfiatalítás

Nagyjából 28-30 éves korunktól mindannyiunk bőre elkezd örgedni, ami sajnos az arcon a legfeltűnőbb. Ez a bőr minden rétegében változást jelent. A bőr felső, hámrétege elvékonyodik, hyaluronsav tartalma, hidratáltsága csökken.

Csökken a kollagén tartalma is, ezáltal a bőr egyre kevésbé lesz feszes, az arcizmok folyamatos mozgása következtében pedig a ráncok egyre inkább állandósulnak.

Természetesen személyenként változik, hogy kinél melyik ráncok az erőteljesebbek és mik azok, amik igazán problémát okoznak az illetőnek. Az alábbi ábrán megmutatjuk, hogy milyen ráncok léteznek, illetve melyik ellen mit lehet tenni.

Szarkaláb: Botox, Mélyhámlasztás, Dermaroller, IPL kezelés, Drakulaterápia

Marionette ránc: Hyaluronsavas feltöltés, Mélyhámlasztás, IPL kezelés, Dermaroller

Szemöldök közötti ráncok: Botox, Hyaluronsavas feltöltés, Mélyhámlasztás, Dermaroller

Mosolyráncok: Hyaluronsavas feltöltés, Frakcionált széndioxid-lézer kezelés, Drakula terápia, IPL kezelés

Homlokráncok: Botox, Hyaluronsavas feltöltés, Frakcionált széndioxid-lézer kezelés

Nyak, dekoltázs: Drakulaterápia, Frakcionált széndioxid-lézer kezelés, Hydrabráziós arccsiszolás

Szem alatti táskák: Hyaluronsavas feltöltés, Frakcionált széndioxid-lézer kezelés

Bőr megújítása, rejuvenáció, feszesség helyreállítása

Az arcbőr megújítására a kozmetikai ipar mára rengeteg különböző módot kínál, hiszen, a kiváltó ok is számtalan lehet. Ha valaki nem ápolja fiatalkorban kellőképpen a bőrét, akkor nála sokkal drasztikusabban fognak jelentkezni a ráncok. Azonban még ekkor sem késő tenni ellene. Számos betegség is hagyhat nyomot az arcunkon, ezeket is helyre lehet állítani, hogy újra üde, friss, fiatalos, kellemes tapintású és rugalmas legyen.

Hyaluronsavas feltöltés, Mezoterápia tűvel, Orvosi mezoterápia, IPL kezelés, Frakcionált széndioxid-lézer kezelés, Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, Tű nélküli mezoterápia, Mikrodermabráziós arccsiszolás, Hydrabráziós arccsiszolás, Dermaroller

Pattanások, mitesszerek, zsíros, aknés bőr

Bőrünkben a szőrtüszők mellett elhelyezkedő faggyúmirigyek könnyen eltömődhetnek a fokozott faggyútermelés következtében, ami főleg az eleve zsírosabb bőrű embereknél fordulhat elő. Ilyenkor a mirigy begyullad, kialakul az akné. Napfényre, kozmetikumokra, vegyszerekre való allergia, érzékenység is kiválthatja ezt a válaszreakciót, vagy egyszerűen a szmogos városi levegő is eltömítheti a pórusokat.

Érdemes szakemberhez fordulni, ha az aknék, mitesszerek felnőtt korban jelentkeznek először, vagy a kamaszkor után évekre eltűntek.

Glycolsavas hámlasztás, Hydrabráziós arccsiszolás, IPL kezelés

Barna, öregségi foltok, májfoltok

Az öregedésnek számos látható jele van testünkön, azonban a természetes velejárók egy része csak a helytelen életmód következtében alakul ki, vagy fokozódik.
Ilyenek lehetnek az öregségi foltok, a májfoltok is, melyek gyakran a túlzott napozással hozhatóak összefüggésbe, mivel az UV sugárzás hatására a melanin termelés fokozódik és felhalmozódik a bőrben.

A test bármely részén megjelenhetnek, de gyanús foltok esetén érdemes szakemberhez fordulni. Ma már számos biztonságos módja van a zavaró foltok halványításának, eltávolításának, melyek nem károsítják a környező szövetet.

Orvosi mezoterápia, Q-kapcsolt Nd-Yag lézer, Glycolsavas hámlasztás, Dermaroller

Fokozott izzadás

A túlzott verejtékezés ritkán szervi megbetegedés tünete is lehet, azonban az esetek túlnyomó többségében funkcionális zavarról van szó. Erre eredményes megoldás a botoxos kezelés, mely során a hatóanyag blokkolja az izzadság mirigyeket. A kezelést bizonyos időközönként meg kell ismételni a folyamatos hatásért, ez általában 1-1,5 év, azonban több kezelés után az izzadékonyság fokozatosan javul.

Kopaszodás

A kopaszodás és a gyenge haj kialakulásában többnyire hormonális és genetikai faktorok játszanak szerepet, de befolyásolhatja a stressz, a helytelen táplálkozás, a környzeti tényezők és természetesen a nem megfelelő hajápolás is.

A kopaszodás megállításánál és a hajnövekedés serkentésénél az elsődleges cél a természetes folyamatok beindítása, a kötőszöveti sejtek megújítása és a szőrtüszők stimulálása.

Drakulaterápia, Orvosi mezoterápia

Zsírlerakódás csökkentése

Rengeteg ember, férfiak és nők egyaránt, küzdenek a fölösleges kilók leadásáért, az előnytelen formát adó zsírpárnák ellen. Amennyiben a diétás étkezés és a testmozgás sem hozza meg a várt eredményt ma már kozmetikai módszerekhez, korrektúrához is folyamodhatunk.

Személyre szabott kezeléseink során nem csak a külső tényezőket, hanem a belső, kiváltó folyamatokat is figyelembe vesszük a leghatékonyabb és leghosszantartóbb eredményért.

Orvosi mezoterápia, Oxy Life Plus arc- és testkezelő gép, Oxionterápia, Kavitációs ultrahang, rádiófrekvenciával kombinálva, Ingeráramos testkezelés

Fogfehérítés

Az ápolt külsőhöz az egészséges mosoly is hozzátartozik, azonban a fogak színe egyénenként változhat, genetikai tényezők és életvitelünk is befolyásolhatja. Az elszíneződést ezek mellett különböző élelmiszerek is okozhatják (kávé, vörösbor, tea) és a dohányzás is, de akár bizonyos antibiotikumok mellékhatásaként is jelentkezhet.

LED lámpás fogfehérítés

Tetoválások eltávolítása

A tetoválás, sminktetoválás nagy divat napjainkban, azonban előfordulhat, hogy idővel meg akarunk szabadulni tőle. Ennek oka lehet egy rosszul sikerült sminktetoválás, a testünkkel együtt változó, eldeformálódó alakzat, vagy egyszerűen a divat változása. Szerencsére azonban erre is van biztonságos megoldás és egy kezelés-sorozattal fokozatosan elhalványítható, majd eltűntethető a nem kívánt tetoválás.

Q-kapcsolt Nd-Yag lézer

Tágult erek kezelése

A tágult erek emberek millióinak okoznak problémát elsősorban az arcon, a dekoltázson és az alső végtagon. Oka lehet a napozás, a bőr öregedése, hormonális, vagy genetikai tényezők. Amennyiben ezek folyamatosan láthatóak a bőrön, úgy kóros elváltozásról beszélünk és azon túl, hogy esztétikailag nem szép, már nem funkcionál rendesen azon a területen az ér, a vér lelassul benne, így szükségessé válhat a kezelés.

IPL kezelés

Striák, cellulit kezelése, bőrfeszesítés

A cellulit és a stria is jellemzően ugyanazokon a testtájékokon alakulnak ki, a hason, combon, fenéken, esetleg mellen. A stria kezdetben lila vagy vörös csíkokból áll, melyek később kifehérednek. Hirtelen hízás, fogyás, intenzív testedzés, illetve terhesség alatt alakulnak ki, mivel a bőr nem tud megfelelő ütemben növekedni és felső rétege megreped.

Emellett a cellulit, vagy köznapi nevén a narancsbőr is leginkább a nőket érinti. Leggyakoribb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, valamint a fel nem használt cukor zsírként történő raktározása a bőr sejtjeiben. Helyes táplálkozással és megfelelő testmozgással kontrollálható, de előrehaladott stádiumban érdemes szakemberhez fordulni.

Oxion kezelés, Oxy Life Plus arc- és testkezelő gép, Oxionterápia, Kavitációs ultrahang, rádiófrekvenciával kombinálva, Ingeráramos testkezelés, Dermaroller

Írjon nekünk!

4 + 15 =